Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resolved "Error 500 Trying to get property of non-object" after changing user roles
#1
Clean v1.5.0 install. As Admin, I created a day-to-day user for myself. Later, also as Admin, I added all roles to my day-to-day user and received error "Error 500 Trying to get property of non-object". See screenshot [url= https://i.imgur.com/K5IsSPj.png] https://i.imgur.com/K5IsSPj.png[/url]

The database seems ok (screenshot https://i.imgur.com/Ax98cAu.png), but I'd like to be confident there isn't some subtle problem that I just haven't noticed yet.

Btw, do you prefer linking screenshots or uploading as attachments?
Dale Scott
Transparency with Trust
http://www.dalescott.net
Reply
#2
Workaround - the error was related to the user avatar. I noticed the avatar photo was no longer shown for my day-to-day user (the avatar file still existed in the images/user/ directory). I edited my profile and added an avatar photo again (and then deleted the original file). All seems ok now. I don't recall doing anything other than changing the user roles, but you can attribute this to user error for now.
Dale Scott
Transparency with Trust
http://www.dalescott.net
Reply
#3
Hi Dale,
I've reproduced the issue that after user editing ( for example adding roles ) the avatar disappears, will be fixed with the next package
I cannot reproduce the Error 500, can you please try to reproduce it again, and send me the steps to reproduce it ?

( if possibile please upload screenshots as attachments, but anyway isn't a problem )

Thanks,
Paolo
Reply
#4
Thanks Paolo. If I can reproduce the Error 500 I will send more information (I believe the Error 500 was caused by trying to render the "missing" avatar image, but that's only speculation).
Dale Scott
Transparency with Trust
http://www.dalescott.net
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)